Politica de Reduceri

Știm că ținutele noastre îți ofera acel sentiment de unicitate si astfel, am ales sa nu facem codurile de Reducere publice, motiv pentru care codurile de reducere precum si toate informatiile despre utilizarea lor se vor trimite exclusiv pe email.

 

Cum functioneaza?

Pasul 1: te inscrii la newsletterul LEWO.

Pasul 2: dupa confirmarea inscrierii, faci automat parte din lista clientilor care vor primi pe email codurile de reducere.

Codurile pot fi de mai multe feluri, coduri de reducerere la produse individuale sau per total comanda in functie de o anumita valoare stabilita de noi. Codurile se aplica dupa adaugarea produsului / produselor in cos, direct in pagina cosului de cumparaturi sau in pagina de comanda in campul special destinat codurilor de reducere.

Pasul 3: Plasezi comanda si beneficiezi de pretul special destinat exclusiv abonatilor LEWO.

 


Nota: codurile de reducere la nivel de produs sau de comanda sunt in numar limitat si vor avea un timp limitat de utilizare. Codurile se vor aplica la produsele selectate sau dupa caz la nivel de magazin in functie de disponibilitatea si stocul produselor. Codurile nu se vor putea utiliza dupa perioada de expirare mentionata in emailul primit.

SC LEATHER WORKSHOP SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile prezente in aceasta pagina fara o notificare prealabila.